markant
carrosserie-markant-wilrijk

Contact

Terbekehofdreef 20,
2610 Wilrijk-Antwerpen

Aangifte ongeval

Aansprakelijk BA met Omnium

ONGEVAL

Je hebt een auto-ongeval gehad en bent in fout. Je hebt een BA met omnium. U bent aansprakelijk voor het ongeval, er kan nog veilig met het voertuig gereden worden en gaat dit aan de omniumverzekering aangeven.

Aangifte ongeval

Indien de tegenpartij niet gekend is, vult u alsnog een ongevalsaangifte in, bij tegenpartij schrijft u “onbekend”. Op de achterzijde bij “hersteller” schrijft u Carrosserie Markant Wilrijk.

Indien de tegenpartij geen voertuig is, maar bijvoorbeeld een muur, moet U dat ook zo invullen.

Indien de tegenpartij wel is gekend, vult u samen de voorzijde van een ongevalsaangifte in, de achterzijde van het formulier vult u elk afzonderlijk in. In het vakje “hersteller” vult u Carrosserie Markant in.

U bezorgt de ongevalsaangifte aan uw makelaar of rechtstreeks aan uw verzekeringsmaatschappij.

Schadedossier opmaken

U komt met het voertuig naar Carrosserie Markant Terbekehofdreef 20 te Wilrijk zodat we een fotodossier kunnen samenstellen.

Of U kan ook het een online schadeformulier invullen.

Nadien nodigen wij u uit voor expertise en terzelfder tijd voor de herstelling (95 % van de gevallen). Uiteraard krijgt U, indien u dit wenst, tijdens deze herstelperiode een vervangwagen ter beschikking.

Takelen ?

Indien uw voertuig geïmmobiliseerd is laat u deze slepen naar Carrosserie Markant Terbekehofdreef 20 te Wilrijk, indien mogelijk en ter beschikking, zorgen wij voor vervangend vervoer.