markant
carrosserie-markant-wilrijk

Contact

Terbekehofdreef 20,
2610 Wilrijk-Antwerpen

Aangifte ongeval

De wagen moet getakeld worden

ONGEVAL

Neem geen risico’s, als de wagen niet meer veilig kan rijden of er is een vloeistofverlies dan kan de schade enorm snel oplopen.

Contacteer een takelfirma

Als uw voertuig niet langer meer rijvaardig is kunt U best een takelfirma contacteren. Als U zelf voor verzorging wordt opgenomen of je staat in een gevaarlijke positie, zoals bijvoorbeeld op een snelweg, dan zorgt de politie ervoor dat uw voertuig getakeld wordt. Opgelet, aan het takelen zijn kosten verbonden. Daarbovenop worden ook nog eens stallingskosten aangerekend per dag. Het is dus belangrijk dat je de wagen ineens naar de hersteller laat overbrengen.

Geen stallingskosten

Er worden GEEN stallingskosten aangerekend als je uw wagen rechtstreeks naar Carrosserie Markant laat overbrengen en hij nadien ook bij ons hersteld wordt.

24/24

De meeste verzekeringen en leasecontracten voorzien een optie pechverhelping in het contract waardoor de auto kosteloos gedepanneerd kan worden. Eén telefoontje naar ons en wij regelen dat de wagen nog dezelfde dag wordt afgeleverd. Carrosserie Markant werkt hiervoor samen met diverse takeldiensten die 24/24 beschikbaar zijn.